Van Kaam

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Hanneke van Lith

Advocaat
HENNEKEbig.jpg

Hanneke is gespecialiseerd in het auteurs- en mediarecht. Daarnaast verdiept zij zich graag in internet gerelateerde vraagstukken.

 

Met ingang van februari 2017 is Hanneke als advocaat werkzaam bij Van Kaam advocaten waarvoor zij sinds 2014 als paralegal verbonden was aan het kantoor.

 

In 2010 respectievelijk 2011 behaalde Hanneke haar bachelors Nederlands en Internationaal & Europees recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarop volgend heeft zij in 2013 de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam voltooid met een scriptie over licentieverlening bij online muziekexploitatie.

Tijdens haar master liep Hanneke uiteenlopende stages, zowel binnen de media- en entertainmentbranche als de advocatuur.