Van Kaam

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Willeke Kemkers

Advocaat
Willeke_large.jpg

Willeke is gespecialiseerd in het auteursrecht, mediarecht en merkenrecht. Tevens houdt zij zich graag bezig met kwesties rondom het recht op vrijheid van meningsuiting en privacy.

 

Willeke is sinds 2015 advocaat bij Van Kaam advocaten. Voordat zij werkzaam werd in de advocatuur behaalde zij de bachelors Nederlands recht en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. In 2013 voltooide zij de master Informatierecht met een scriptie over de vrijheid van meningsuiting op het internet in China.

Tijdens haar studie studeerde Willeke een half jaar aan de Universiteit van Hong Kong en liep zij stage bij verschillende advocatenkantoren.