Van Kaam advocaten

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Arthur Zimin

Paralegal
Van_Kaam_Finals_11.jpg

Arthur werkt sinds 2020 als paralegal bij Van Kaam IP, Media & Privacy.


Hij heeft een sterke interesse in de media- en entertainmentindustrie, en is gespecialiseerd in het mediarecht en het intellectuele eigendomsrecht.


Arthur heeft de master Informatierecht aan het Instituut voor Informatierecht (IViR) van de Universiteit van Amsterdam cum laude afgerond. Zijn scriptie schreef hij over (on)rechtmatige perspublicaties en de bescherming van reputatie. Hiernaast studeerde Arthur aan de University of California, Los Angeles (UCLA), waar hij zich verdiepte in het televisie- en reclamerecht.

Voordat Arthur zich aansloot bij Van Kaam IP, Media & Privacy werkte hij als onderzoeker bij het IViR. Hij heeft meerdere publicaties op zijn naam staan en schreef mee aan rapporten voor UNESCO en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. In dat kader onderzocht Arthur onder meer de mogelijkheden om reclame voor online kansspelen te beperken.