Van Kaam advocaten

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Oskar Mulder

Advocaat
Van_Kaam_Finals_5.jpg

Sinds 2020 is Oskar als advocaat verbonden aan Van Kaam IP, Media & Privacy.

 

''Oskar Mulder is very punctual, pro-active and able to explain legal complications in layman's terms.'' - Legal 500

 

Oskar is gespecialiseerd in het informatierecht. Meer specifiek staat Oskar cliënten bij in procedures over de vrijheid van meningsuiting, het portretrecht, merk- en auteursrechten en de aansprakelijkheid van online tussenpersonen. Daarnaast adviseert Oskar over contracten en over privacy-gerelateerde vraagstukken (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Oskar heeft ook ervaring in het kansspelen- en reclamerecht.

Naast zijn werk als advocaat zet Oskar zich actief in voor de organisatie Lawyers for Lawyers (focusgroep Latijns-Amerika), een Nederlandse organisatie van advocaten die zich inzet voor advocaten in het buitenland die worden belemmerd in hun werk als advocaat. Oskar zit ook in de redactie Documentatie van het vakblad Mediaforum.