Van Kaam advocaten

K
K
 

De mensen bij Van Kaam zijn scherp en ervaren, altijd gedreven en altijd betrokken.

 

De nadruk van ons werk ligt op procederen. Maar we geven ook juridische en zakelijke adviezen. We bouwen aan een langlopende relatie met onze cliënten. Dankzij onze contacten binnen de advocatuur, de creatieve industrie en de media krijgen zij toegang tot een zeer uitgebreid netwerk. 

 

Thorough negotiators, very knowledgeable in the field of civil defamation cases and having an excellent track record in these matters.

- Media Law International

Onze mensen:

Saskia Hartogh

Paralegal
Van_Kaam_Finals_20.jpg

Saskia werkt sinds 2020 als paralegal bij Van Kaam IP, Media & Privacy.

 

Ze heeft een sterke interesse in het intellectuele eigendomsrecht en is gespecialiseerd in het Auteursrecht.

 

Saskia behaalde haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Zij volgde hierbij het honoursprogramma van het 'Utrecht Law College'. Daarna heeft zij de master Privaatrecht, met de specialisatie intellectueel eigendom, aan de universiteit van Leiden cum laude afgerond.

Haar scriptie schreef ze op het gebied van auteursrecht over open access van wetenschappelijke artikelen. Tijdens haar studie heeft Saskia verschillende stages gelopen, zowel binnen als buiten de advocatuur.

 

Naast haar werk vindt Saskia het leuk om artikelen te schrijven. Zo is zij momenteel bezig met de publicatie van haar scriptie.