Van Kaam

K
K
 

Van Kaam staat bekend als een gerespecteerd niche kantoor binnen het IE en mediarecht.

 

Wat ons uniek maakt is niet alleen het vermogen tot de meest innovatieve oplossingen te komen, maar vooral onze gedegen kennis en ervaring met het bijstaan van partijen vanuit alle denkbare posities. 

 

Wij kunnen dit alleen waarmaken omdat wij werken met de beste juridische talenten. Wij nemen geen genoegen met minder. Als jij denkt over voldoende kennis, ervaring en ambitie te beschikken, maken we graag nader kennis.

Advocaat

Van Kaam advocaten is voor de uitbreiding van haar team per direct op zoek naar een gemotiveerde advocaat-medewerker.

 

We zoeken een getalenteerde advocaat die bij een gespecialiseerd kantoor wil werken dat zich vooral richt op de procespraktijk in het media-, intellectueel eigendoms- en privacyrecht. Wij zijn een gerenommeerd en dynamisch kantoor dat juridisch maatwerk levert door een enthousiast team van gedreven specialisten.

Wij zoeken zo'n specialist: een doortastende advocaat medewerker met 3/6 jaar ervaring die de ambitie heeft zijn/haar ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten voor de verdere uitbouw van onze praktijk.

 

Voel je je aangesproken en ben je gespecialiseerd in ons rechtsgebied? Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een oriënterend gesprek.

 

Vanzelfsprekend wordt je reactie vertrouwelijk behandeld.

 

Voor meer informatie en contact: https://www.legalpeople.nl/vacature/vankaam-advocaat-medewerker-ie-privacy-mediarecht/ 

 

Secretaresse M/V

Van Kaam IP & Media is op zoek naar een  ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse (M/V) voor minimaal 3 dagen per week.

VAN KAAM IP & MEDIA IS:

een ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd in media- en intellectueel eigendomsrecht, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij houden ons uitsluitend bezig met spraakmakende zaken op het gebied van de media en in de creatieve sector.

 

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer, waarbij je verantwoordelijk zult zijn voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je bezig zult houden met allerhande secretariële werkzaamheden waaronder het samenstellen van processtukken. Ervaring als of opleiding tot juridisch secretaresse is een pré.

 

JIJ BENT:
ambitieus, klantvriendelijk, accuraat, representatief, stress-bestendig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring.

 

Reacties met c.v. graag uitsluitend per e-mail aan: info@van-kaam.nl. Voor meer informatie kijk op: www.van-kaam.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Student stage

Ben jij klaar om je studieboeken te verruilen voor de praktijk? Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een informele werksfeer in hartje Amsterdam. Bij Van Kaam zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde en gedreven student-stagiaires die hun studie hebben toegelegd op intellectuele eigendom, media en/of informatierecht of die tijdens hun studie vakken op dit gebied hebben gevolgd.

 

Bij ons maak je kennis met de praktijk van een procesadvocaat en werk je mee aan processtukken, adviezen en lopende procedures en ga je mee naar zittingen.

 

Heb je interesse in een stage? Stuur dan een gemotiveerde reactie voorzien van CV, cijferlijst - en indien beschikbaar een bachelor- of afstudeerscriptie en eerdere stagebeoordelingen - ter attentie van Remco Klöters naar info@van-kaam.nl.