Van Kaam advocaten

K
K
 

Intellectueel eigendom, media- en privacyrecht is ons terrein. Dat kennen wij als geen ander. Door en door. Van binnen en van buiten. We zijn vertrouwd met de verdediging van de ene kant en thuis in het bijstaan van de andere kant. Waardoor uw wederpartij voor ons geen geheimen heeft.

 

 

Praised for its knowledge, speed, 'hands-on approach' and 'great value for money'.

- The Legal 500

Artikelen

 • Actualiteiten/ Gepost

  Paralegal wordt advocaat!

  Paralegal wordt advocaat!

  Onze paralegal Kosta Hinzen is op 24 augustus jl. beëdigd als advocaat. Vanaf dit moment maakt hij deel uit van het team van advocaten bij Van Kaam IP, Media & Privacy en zal hij zich onder het toeziend oog van zijn patroon Remco Klöters ontwikkelen tot expert op het gebied van het IE-, privacy- en mediarecht.

 • Actualiteiten/ Gepost

  Nieuwe advocaat-medewerker!

  Nieuwe advocaat-medewerker!

  Sharif Ibrahim is per 22 augustus 2022 gestart bij Van Kaam Advocaten als advocaat-medewerker.

   

  Sharif heeft zeven jaar ervaring als advocaat en is met name gespecialiseerd op het gebied van intellectuele eigendom. Sharif zal zich samen met het ervaren team bij Van Kaam Advocaten toeleggen op de advies- en procespraktijk, met name op het gebied van merken-, modellen-, auteurs- en mediarecht.

   

  Voorheen was Sharif werkzaam in de (inter)nationale IE-advies en procespraktijk en in de gaming & gambling-praktijk.

 • Actualiteiten/ Gepost

  Ars Aequi Wettenbundel IE

  Ars Aequi Wettenbundel IE

  Van Kaam Advocaten heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de Ars Aequi Wettenbundel IE! Deze bijdrage zorgt ervoor dat de prijs van het boek voor studenten zo laag mogelijk wordt gehouden, waarmee de toegankelijkheid tot dit veelzijdige rechtsgebied wordt bevorderd.

  Vind het boek hier: https://arsaequi.nl/product/intellectuele-eigendom-2022/