Van Kaam advocaten

K
K
 

Van Kaam staat bekend als een gerespecteerd niche kantoor binnen het IE en mediarecht.

 

Wat ons uniek maakt is niet alleen het vermogen tot de meest innovatieve oplossingen te komen, maar vooral onze gedegen kennis en ervaring met het bijstaan van partijen vanuit alle denkbare posities. 

 

Wij kunnen dit alleen waarmaken omdat wij werken met de beste juridische talenten. Wij nemen geen genoegen met minder. Als jij denkt over voldoende kennis, ervaring en ambitie te beschikken, maken we graag nader kennis.

Advocaat

Van Kaam advocaten is voor de uitbreiding van haar team per direct op zoek naar een gemotiveerde advocaat-medewerker.

 

We zoeken een getalenteerde advocaat die bij een gespecialiseerd kantoor wil werken dat zich vooral richt op de procespraktijk in het media-, intellectueel eigendoms- en privacyrecht. Wij zijn een gerenommeerd en dynamisch kantoor dat juridisch maatwerk levert door een enthousiast team van gedreven specialisten.

Wij zoeken zo'n specialist: een doortastende advocaat medewerker met 3/6 jaar ervaring die de ambitie heeft zijn/haar ervaring, kennis en enthousiasme in te zetten voor de verdere uitbouw van onze praktijk.

 

Voel je je aangesproken en ben je gespecialiseerd in ons rechtsgebied? Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een oriënterend gesprek.

 

Vanzelfsprekend wordt je reactie vertrouwelijk behandeld.

 

Voor meer informatie en contact:

info@van-kaam.nl

 

Paralegal

Van Kaam advocaten zoekt ter versterking van haar team per direct een ambitieuze paralegal.

Ben jij dat net of bijna afgestudeerde media & IE-talent dat niet kan wachten de opgedane kennis in de praktijk te brengen en op zoek is naar een kantoor waar dicht op het vuur kan worden gewerkt aan aansprekende zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Van Kaam is per direct op zoek naar een ambitieuze, scherpe en doortastende paralegal die de ambitie heeft zijn/haar carrière bij ons kantoor te beginnen en die fulltime beschikbaar is.

Wij zijn een gerenommeerd, dynamisch en gespecialiseerd nichekantoor dat volledig is toegerust op het adviseren en procederen binnen het intellectueel eigendoms- media- en privacyrecht. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende werkplek met een informele sfeer in hartje Amsterdam en een marktconform salaris.

 

Interesse? Stuur dan een motivatiebrief voorzien van CV, geschoonde cijferlijst - en indien beschikbaar een afstudeerscriptie en eerdere stagebeoordelingen - naar info@van-kaam.nl.

Secretaresse M/V/X

Van Kaam advocaten is op zoek naar een ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse (M/V/X) voor minimaal 3 dagen per week.


VAN KAAM - IP * MEDIA * PRIVACY IS:

een ambitieus nichekantoor gespecialiseerd in onder andere intellectueel eigendom- en mediarecht. Onze advocaten houden zich voornamelijk bezig met spraakmakende mediazaken en kwesties binnen de creatieve sector en behoren daarin tot de top van de markt. Er is hier altijd iets te beleven.

Ons team werkt hard maar vergeet ook de nodige gezelligheid niet. We halen het beste in elkaar naar boven en geven alles voor onze cliënten. Met trots, gedrevenheid en ambitie wordt er nauw samengewerkt. Iedereen draagt zijn/haar steentje aan bij aan de successen van het team, welke graag tijdens een borrel worden gevierd.

Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in hartje Amsterdam dat zowel via het OV, de fiets of scooter zeer goed bereikbaar is.

 

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Je bent daarin verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en houd je bezig met allerhande secretariële en office management gerelateerde werkzaamheden waaronder het opstellen van brieven, het samenstellen van processtukken en het organiseren van vergaderingen/congressen. Je bent representatief, onderhoudt het contact met cliënten, staat ze met plezier te woord, ontvangt ze op kantoor en zorgt dat ze zich welkom voelen. Ondertussen zorg je dat alle dossiers op orde zijn en de advocaten gewezen worden op belangrijke post, mail en telefoon die binnenkomt. In de agenda plan je alle afspraken duidelijk in.

Je hebt geen 9 tot 6 mentaliteit, een HBO werk- en denkniveau, goede beheersing van Nederlands en Engels en relevante werkervaring.

Onze secretaresses zijn nauw betrokken bij alle zaken, kennen onze cliënten en weten wat er speelt. Teamwork binnen het secretariaat en met de zes advocaten is essentieel. Het secretariaat is zeer accuraat, met name bij stressvolle situaties.

 

Ervaring als of opleiding tot juridisch secretaresse is een pré.

 

Reacties met c.v. graag uitsluitend per e-mail aan: info@van-kaam.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Student stage

Ben jij klaar om je studieboeken te verruilen voor de praktijk? Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een informele werksfeer in hartje Amsterdam. Bij Van Kaam zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde en gedreven student-stagiaires die hun studie hebben toegelegd op intellectuele eigendom, media en/of informatierecht of die tijdens hun studie vakken op dit gebied hebben gevolgd.

 

Bij ons maak je kennis met de praktijk van een procesadvocaat en werk je mee aan processtukken, adviezen en lopende procedures en ga je mee naar zittingen.

 

Heb je interesse in een stage? Stuur dan een gemotiveerde reactie voorzien van CV, cijferlijst - en indien beschikbaar een bachelor- of afstudeerscriptie en eerdere stagebeoordelingen - naar info@van-kaam.nl.