Van Kaam advocaten

K
K
 

Van Kaam staat bekend als een gerespecteerd niche kantoor binnen het IE en mediarecht.

 

Wat ons uniek maakt is niet alleen het vermogen tot de meest innovatieve oplossingen te komen, maar vooral onze gedegen kennis en ervaring met het bijstaan van partijen vanuit alle denkbare posities. 

 

Wij kunnen dit alleen waarmaken omdat wij werken met de beste juridische talenten. Wij nemen geen genoegen met minder. Als jij denkt over voldoende kennis, ervaring en ambitie te beschikken, maken we graag nader kennis.

Student stage

Ben jij klaar om je studieboeken te verruilen voor de praktijk? Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een informele werksfeer in hartje Amsterdam. Bij Van Kaam zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde en gedreven student-stagiaires die hun studie hebben toegelegd op intellectuele eigendom, media en/of informatierecht of die tijdens hun studie vakken op dit gebied hebben gevolgd.

 

 

Bij ons maak je kennis met de praktijk van een procesadvocaat en werk je mee aan processtukken, adviezen en lopende procedures en ga je mee naar zittingen.

 

Heb je interesse in een stage? Stuur dan een gemotiveerde reactie voorzien van CV, cijferlijst - en indien beschikbaar een bachelor- of afstudeerscriptie en eerdere stagebeoordelingen - ter attentie van Remco Klöters naar info@van-kaam.nl.