Van Kaam advocaten

K
K
 

Student-stagiair(e)

datum indiening: wo 12 jun 2024, 09:19


VAN KAAM IP, MEDIA & PRIVACY IS OP ZOEK NAAR AMBITIEUZE STUDENT-STAGIAIR(E)S!


Ben jij klaar om je studieboeken te verruilen voor de praktijk? Bij Van Kaam zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde student-stagiair(e)s die zich tijdens hun rechtenstudie hebben gespecialiseerd in het intellectuele eigendoms-, media-, IT- en/of informatierecht, die tijdens hun studie vakken op dit gebied hebben gevolgd of die interesse hebben in deze rechtsgebieden.

 

Wie zijn wij?

Van Kaam is een Amsterdams advocatenkantoor dat zich met name richt op makers zoals fotografen, acteurs, ontwerpers, schrijvers, muzikanten, influencers en cabaretiers. Wij staan ook andere partijen in de creatieve sector bij, zoals uitgeverijen en modellenbureaus. Verder werken wij veel voor organisaties en personen uit de media- en entertainmentindustrie bij, zoals nationale en internationale televisieproducenten, omroepen en distributeurs.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende stage in een informele werksfeer in hartje Amsterdam. Bij ons maak je kennis met de dynamische praktijk van een procesadvocaat en werk je mee aan processtukken, adviezen, lopende procedures en ga je mee naar zittingen.

Verder bieden wij:

  • een marktconforme stagevergoeding;
  • een plek waar je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en groei;
  • intensieve begeleiding in een hecht team;
  • een uitdagende en afwisselende werkplek met een informele sfeer in hartje Amsterdam

Interesse?

Heb je interesse in een stage? Stuur dan direct een gemotiveerde reactie voorzien van CV, cijferlijst en eerdere stagebeoordelingen - via de website www.van-kaam.nl of per e-mail via jacintha@van-kaam.nl!