Van Kaam advocaten

K
K
 

IE, media- en privacyrecht zijn constant in beweging. De grenzen worden dagelijks getart. Wat mag net wel, wat mag net niet. Hierin ligt de kern van ons werk. Werk wat ons blijft uitdagen en inspireren.

filter op categorie:

Tentoonstelling Anton Corbijn - Haags Gemeentemuseum

Vanaf zaterdag 21 maart t/m 21 juni is in het Haags Gemeentemuseum een overzichtstentoonstelling van fotograaf en regisseur Anton Corbijn te bewonderen. De tentoonstelling is naar aanleiding van zijn zestigste verjaardag.

 

Hollands Deep toont de hoogtepunten uit zijn werk. De grove zwart-witfoto's van muzikanten uit de jaren 70/80 vormen een belangrijk onderdeel van de tentoonsteling. Met dit grote overzicht wil het museum de ontwikkeling van Anton Corbijn als autodidact en de diversiteit van zijn onderwerpen en gebruikte technieken en materialen laten zien. Ook foto’s van de making-of van zijn films zijn opgenomen in de tentoonstelling.

Het aan het Haags Gemeentemuseum grenzende Fotomuseum Den Haag toont de tentoonstelling 1-2-3-4 van Corbijn. Met foto’s van bands en musici waar de fotograaf al geruime tijd mee werkt of heeft gewerkt en waarbij de relatie tussen fotograaf en de muziekwereld centraal staat. Zo wordt op twee locaties tegelijk een eerbetoon gebracht aan ‘s werelds bekendste portretfotograaf.

» bezoek website