Van Kaam advocaten

K
K
 

IE, media- en privacyrecht zijn constant in beweging. De grenzen worden dagelijks getart. Wat mag net wel, wat mag net niet. Hierin ligt de kern van ons werk. Werk wat ons blijft uitdagen en inspireren.

filter op categorie:

Contract Check: uw contracten up-to-date

van_kaam.jpg

Per 1 juli 2015 is het nieuwe auteurscontractenrecht in werking getreden. Zoals u kunt lezen in onze laatste update heeft deze wetswijziging gevolgen voor zowel makers als exploitanten van auteursrechtelijk beschermde werken. De nieuwe regels zijn dan ook belangrijk voor de contractspraktijk van alle mediabranches. Zijn uw contracten al up-to-date?

 

Het team van Van Kaam advocaten biedt u de mogelijkheid tot een Contract Check voor zowel bestaande als nieuwe contracten en/of algemene voorwaarden betreffende de exploitatie, licentiering en/of uitgave van auteursrechtelijk beschermde werken.

Wij beoordelen vrijblijvend of uw contracten en/of algemene voorwaarden enige aanpassing behoeven. Mocht dat het geval zijn dan krijgt u hiervan bericht en kunnen er eventueel nadere afspraken worden gemaakt over het aanpassen en/of opnieuw opstellen van het contract tegen een fixed fee.

 

Interesse? Neem contact met ons op via info@van-kaam.nl of bel 020 - 4212040 voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.